TTP SEALS.

Nettside for en mer brukervennlig navigasjon og et moderne design.

Om TTP SEALS

TTP SEALS AS ble stiftet i mai 2009 og leverer alt av produkter innen tetninger som akseltetninger, hydraulikktetninger, O-ringer, låseringer, tallerkenfjær, gummiduk, vibrasjonsdempere og pakninger. Bedriften fører rundt 17 000 artikler, har masse erfaring og holder en høy grad av service grunnet sitt brede lagerhold.

TTP SEALS visjon er å bli kundens foretrukne samarbeidspartner. Dette ønsker de å oppnå ved å benytte sertifiserte leverandører / produsenter med fokus på kvalitet og leveringssikkerhet. Målet er langsiktighet med gjensidig respekt og tillit til sine kunder.

Om oppgaven

TTP SEALS AS hadde behov for en mer brukervennlig og moderne nettside, hvor brukerne lett skulle finne frem til ønsket produkt. Hovedutfordringen på den eksisterende nettsiden lå primært i manglende eller dårlig kategorisering av produktene, samt en vanskelig navigasjon. Brukerne hadde det blant annet vanskelig med å forstå hvor på nettsiden de befinner seg til enhver tid, hvordan de kan komme seg tilbake og ikke minst hva som er neste steg. Weinvent løste dette hvor vi, sammen med kunden, satte opp en logisk struktur av alle kategoriene, samt en funksjonell og oversiktlig navigasjon.

En annen utfordring var lite konsistens i oppsett av produktene. På den eksisterende nettsiden var det en flittig bruk av pdf-er for å presentere produktdata. Dette ønsket vi i Weinvent å digitalisere, og ble løst ved å kartlegge de ulike oppsettene. Her så vi på blant annet hva som er gjentakende for alle produktene, hva som er viktig data og hva som ikke behøver å bli med videre. Deretter å lage en tilpasset mal som skulle benyttes på alle produktene for å gi de en tilnærmet lik presentasjon.

Hva har vi levert

Design

Det var viktig å gjenspeile TTP SEALS identitet gjennom designet på nettsiden. Her har vi videreført den blå fargen brukt i logoen, supplert med en aksentfarge i teal og lysere blå nyanser gjennomgående på hele nettsiden. Typografien er boldere for et litt mer maskulint preg, men er lettleselig og vil appellere til alle. For å gi nettsidene et mykere og mer behagelig preg har vi valgt å bruke runde former som tas igjen i logoen, i tillegg til mye luft.

Gjennomtenkt prosess

God gjennomføring fra start til mål. Lurer du på hvordan våre prosjekter gjennomføres hos oss?

La oss jobbe sammen

Vi vil gjerne høre mer om ditt prosjekt. La oss ta en prat og gjøre dine gode ideer til noe enda større!