Oslo Farge- og Malerteam.

Weinvent har designet og utviklet en nettside, sammen med en designprofil, som står i stil med hva Oslo Farge- og Malerteam brenner for.

Nettside for Oslo Farge- og Malerteam på desktop og mobil

Om Oslo Farge- og Malerteam

Oslo Farge- og Malerteam tar på seg både store og små maleoppdrag, både innvendig og utvendig. I tillegg kan de bistå med rehabilitering og fasadefornying, og har en egen fargedesigner som kan hjelpe deg med å finne de rette fargene og nyansene for nettopp ditt prosjekt.

Kvalitet, effektivitet og nøyaktighet og punktlighet er nøkkelord som står sentralt i alt bedriften gjør. Når du engasjerer deres erfarne malere skal du alltid kunne være trygg på at de bruker materialer og råvarer av høy kvalitet, at arbeidet ferdigstilles til tiden og at finishen blir perfekt.

Om oppgaven

Oslo Farge- og Malerteam ønsket en nettside som skulle representere bedriften, deres tjenester og kompetanse innenfor fargevalg og malerarbeid. Det var viktig for bedriften å kunne skille seg ut fra konkurrentene, samtidig som at nettsiden måtte være responsiv og brukervennlig.

Weinvent har designet og utviklet en nettside, sammen med en designprofil, som står i stil med hva Oslo Farge- og Malerteam brenner for. Nettsiden er enkel og ryddig, rett på sak og gir en fin oversikt over deres viktigste tjenester og kjernekompetanse – Kvalitet i hvert eneste strøk.

Hva har vi levert

Design

Weinvent har levert en fullstendig designprofil bestående av logo, fargepalett, ikonografi og typografi. Logoen er enkel, lettleselig og fungerer på alle flater. Kvadratene i logoen representerer fargeprøver, hvor de samme fargene er gjennomgående på hele nettsiden. Fargene skulle gjenspeile Oslo Farge- og Malerteam sin identitet – lekent og fargerik, samtidig som de er profesjonelle og opptatt av kvalitet. Fontene som er benyttet er lettleselig og appellerer til alle.

Gjennomtenkt prosess

God gjennomføring fra start til mål. Lurer du på hvordan våre prosjekter gjennomføres hos oss?

La oss jobbe sammen

Vi vil gjerne høre mer om ditt prosjekt. La oss ta en prat og gjøre dine gode ideer til noe enda større!