Nettside for Brandr.

I samarbeid med Brandr sin egen designer har vi i Weinvent utviklet en komplett nettside, med en innebygd nettbutikkløsning.

Nettside for Brandr

Om Brandr

Brandr Gruppen AS spesialproduserer profilartikler, tekstiler og firmagaver, og kan vi tilby bransjens sterkeste portefølje av merkevarer.

Brandr tilpasser seg sine kunders behov – Hvor noen trenger deres bidrag i ett enkeltstående prosjekt, og andre bruker hele deres kompetanse på drift av nettbutikk og spesialproduksjon. Felles for de som har valgt å bruke Brandr er at de ønsker innovativ produktreklame og personlig oppfølging. Deres kunder forstår at produktreklame er en viktig markedsføringskanal.

Om oppgaven

Brandr hadde behov for en sparringspartner på design og oppsett av nettside som representerte deres tjenester og produkter. I samarbeid med Brandr sin egen designer har vi i Weinvent utviklet en komplett nettside, med en innebygd nettbutikkløsning.

Med nettsiden kan Brandr selv publisere nyheter, vise frem tidligere arbeid, samt kommunisere hvem de er og hva de står for. Med nettbutikkløsningen kan kundene bla gjennom sesongens produkter, og sende forespørsel på disse for videre kommunikasjon med Brandr iht. skreddersøm og tilpasninger.

Hva har vi levert

Gjennomtenkt prosess

God gjennomføring fra start til mål. Lurer du på hvordan våre prosjekter gjennomføres hos oss?

La oss jobbe sammen

Vi vil gjerne høre mer om ditt prosjekt. La oss ta en prat og gjøre dine gode ideer til noe enda større!