Myrens Treningssenter.

Ny nettside for Myrens Treningssenter Torshov og Nittedal.

Om Myrens Treningssenter

Myrens Treningssenter åpnet dørene på Torshov i 2006 og åpner i Nittedal år 2021. Treningssenteret tilbyr blant annet styrketrening, gruppetrening, personlig trening, squash, ernæringsrådgivning, behandling, barnepass og bedriftstrening.

Hos Myrens Treningssenter er det et ønske om at alle skal få føle mestring. De heier på god helse og treningsglede uten kroppsfokus, slik at terskelen for å komme inn døra skal være lav.

Om oppgaven

Myrens Treningssenter hadde allerede en nettside for Myrens Torshov, men i det de skulle opprette egen avdeling i Nittedal så de behovet for å friske opp profilen. De fikk tildelt ny logo fra eksterne designere, og nye bilder fra en profesjonell fotograf.

Weinvent sto for design og utvikling av nettside både for Myrens Torshov og for Myrens Nittedal. Det var viktig at de nye nettsidene gjenspeiler Myrens Treningssenter sin identitet, og appellerer enda bedre til målgruppen.

Hva har vi levert

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."

Hans Christian - Daglig leder, Meny Åsgårdstrand