Meny Catering.

Meny Åsgårdstrand Catering hadde et behov for en nettside som synliggjør deres cateringvirksomhet.

Om Meny Åsgårdstrand

Meny Åsgårdstrand er en gammel familieeid bedrift som har levert kvalitet siden 1940. Det hele startet som en liten dagligvarehandel i gamle Åsgårdstrand. Den gang med Georg Andersen som kjøpmann, og i dag er det barnebarnet Hans-Christian Auensen som sørger for at tredje generasjon holder familietradisjonen vedlike.

De har levert catering hele veien, men ikke alltid like organisert som i dag. Nå er de igjen klare for en satsing på selskapsmat, de ønsker å ta steget videre til å tilby et helhetlig produkt. Meny Catering Åsgårdstrand skal være ledende på produkt, på kvalitet og på utvalg.

Om oppgaven

Meny Åsgårdstrand hadde behov for en nettside som kunne representere deres cateringvirksomhet. Målet var å fremme selskapet og skaffe flere oppdrag innen catering. Det var viktig for de med et helhetlig design og en god brukeropplevelse både på desktop, nettbrett og mobil. Nettsiden skulle inneha en enkel løsning for bestilling av catering på nett i Åsgårdstrand, Horten og Tønsberg.

Meny Åsgårdstrand er en del av Meny-kjeden, som betyr at vi hadde visse retningslinjer å følge når det kom til design og visuell identitet. Vi fikk tilsendt designprofilen til Meny, med en beskrivelse av alle fonter og farger og hvordan de ulike variantene skal tas i bruk.

Meny Åsgårdstrand ønsket å skille seg ut fra hovedsiden til Meny, samtidig som at det måtte være en viss gjenkjennbarhet til kjeden. 

Hva har vi levert

Design

Fonter

Fonter er avgjørende for at en nettside skal bli bra. Hver font har sin unike personlighet som kan skape troverdighet eller selvtillit. Fonter kan gjøre det enklere for brukerne å navigere, og å få oversikt. Det er akkurat det Futura Passata, brukt i overskrifter, og Muli, brukt i mengdetekst, skal gjøre. – Futura Passata gir en følelse av selvtillit og Muli er en lett leselig font.

Farger

Farger kan hjelpe å forsterke budskapet, samt hjelpe å navigere rundt på nettsiden. Alle fargene er orginalfargene til Meny. Her har vi valgt å bruke det røde fra logoen i alle knapper for å tiltrekke oppmerksomheten mot det Meny Åsgårdstrand  leverer. På all tekst er det brukt 90% sort, for en litt mykere kontrast til den hvite bakgrunnen.

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."

Hans Christian - Daglig leder, Meny Åsgårdstrand